Sænke slagskibe med de 120 ord

Facebook

Spil er godt til afveksling i undervisningen. Og rigtig mange børn elsker at spille. hvis de så samtidig kan lære noget fagligt, så er det jo to fluer med et smæk

Jeg blev inspireret af en amerikanske blogger til at lave en ny udgave af sænke slagskibe. På den amerikanske blog handlede spillet om grundstofferne i kemi. Jeg tænkte, at det måtte jeg kunne bruge i dansk-undervisningen i indskolingen, og lavede sænke slagskibe med de 120 mest almindelige danske ord.

Du kan kvit og frit hente spilleplader via linket herunder lige til at printe ud og bruge i din klasse:

Download (PDF, 250KB)

2 tanker om “Sænke slagskibe med de 120 ord”

  1. Kære Thomas,
    Vil du kontakte mig? Jeg kan ikke se din mail nogen steder.
    mvh,
    Vibeke
    Forlaget Alinea

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *