Naturbingo

Facebook

Naturbingo er en fantastisk måde at få eleverne til at holde fokus på et emne. Og ikke mindst holde fokus på en opgave, når man er på tur i skoven, på engen eller ved stranden.

Et besøg på stranden hvor man skal have fokus på ledeblokke eller bestemte sten kan starte med et spil bingo. Eller på en tur i skoven kan man have fokus bestemte planter, blade eller dyr.

På Pinterest faldt jeg over en variant jeg ikke havde set før. Her var bingopladen sat fast på en æggebakke. Det synes jeg var smart, da eleverne nu har en beholder, hvor de kan holde styr de ting de finder.

IMG_5341[1]
Æggebakke til naturbingo
IMG_5342[1]
bingoplade til naturbingo
‘Efterhånden som eleverne finder de ting der er på pladen, som sidder på æggebakken, lægger de dem under det rigtige billede. Når hele bakken er fuld har de bingo.

Pladen kan let skiftes ud, da den er sat fast på æggebakken med tape.

Her under kan du frit downloade en plade. Den er i Word, så det eneste du skal gøre er at skifte billeder og tekst ud med det du ønsker eleverne skal have fokus på.

Download (DOC, 44.05MB)

Æggebakkerne er lette at stable så de er nemme at transportere til skov, strand eller eng.

God fornøjelse med at spille naturbingo

 

 

 

 

 

En tanke om “Naturbingo”

  1. Hej Thomas.

    Jeg har lavet 3 typer af Naturbingo plader som man frit kan downloade fra min side. Natur-butikken.dk/naturbingo/

    Hvis du tænker at det kunne have relevans for dine brugere, ville jeg blive glad hvis du havde lyst til at linke til den?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *